domingo, 22 de mayo de 2011

trobem-nos

Volia intentar dormir* (estic bastant cansat), però m'agradaria parlar de tot el que ha passat aquest cap de setmana a Igualada.
La iniciativa trobem-nos malgrat pugui semblar un fet aleatori en les vides de les igualadines, ha sigut prou més important que això, ha sigut l'evidència de que passa quelcom que ells els politics i banquers no poden controlar,ha sigut l'evidència de que a Igualada alguna cosa ha de passar perque un munt de joves és trobin en una plaça, i se la facin seva sense demanar permís, agafant-la i aprofitant-la, generant un nou espai alliberat per que TOTES* ens empoderem i decidim, col.lectivament, i sense por.
I he pogut coneixer gent que m'ha sopres gratament, i per molts minuts aquest finde hem trencat la barrera que ens separava,entre joves, immigrades, estudiants, treballadores, dones, per construir l'Igualada, els Països Catalans, i el món que volem...
I si, se que sovint no tot és tant maco com sembla, de fet hi hauran coses que no quadraran gaire i podran semblar incoherents , o que sovint també el discurs pot semblar massa ampli i general...Però sabeu que? que hem recuperat l'il.lussió de tornar a fer nostra la ciutat, les plaçes i els carrers, per omplir-los de coratge, i de ganes de transformació.
TROBEM-NOS!

*TOTES, nosaltres lluny de banquers i politics corruptes
*tot això ho escric mentres el projecte rupturista de les CUP han guanyat moltisim, molt aire fresc per continuar endavant

No hay comentarios:

Publicar un comentario